Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHK açıkladı! İşte yeni hakem ücretleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2024-2025 sezonu yaz semineri için Riva’daki tesislerinde açılışını gerçekleştirdi. Seminerde MHK, 2024-2025 sezonu için hakem ücretlerine gelecek zam oranını da açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), 2024-2025 sezonu yaz semineri için Riva’daki tesislerinde açılışını gerçekleştirdi.

TFF’nin açıklamasına göre, seminerde TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Başkan Vekilleri Mecnun Otyakmaz ve Fuat Göktaş, Genel Sekreter Abdullah Ayaz, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Futbol Federasyonu MHK Başkanı Abdullah Özsusuzoğlu, Temsilciler Kurulu Başkanı Şerafettin Bural ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Celal Demirtürk ile birlikte hakemler katıldı.

Başkan Hacıosmanoğlu yaptığı konuşmada Türk hakemlerine güvenlerini vurgulayarak, “Biz bir aile olarak arkadaşlarımızın arkasında duracağız. Adaletli olmalarını istiyoruz. Biz, hakemlerimizin yanındayız ve onlara yapılan her türlü haksızlığı kabul etmiyoruz.” dedi.

MHK Başkanı Gündoğdu ise yeni sezonun tüm hakemlere hayırlı olmasını dileyerek, “Hakemler olarak hatalarımızın insani olduğunu kabul ediyoruz. Eğitim ve teknolojiye dayalı çalışmalarla performansımızı artırmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Ayrıca, hakem ücretlerinde planlanan artışın yüzde 75’e çıkarıldığı da belirtildi.