Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Kuraşçıların Yeni Hedefi Dünya Şampiyonluğu

Edirne’de düzenlenen Avrupa Kuraş Şampiyonası’nda birçok altın madalya kazanan Karamanlı milli kuraşçılar, şimdi gözlerini Kasım ayında gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası’na çevirdi. Yiğit Özmen, Ayşenur Keskin, Ebru Atabay, İbrahim Sağlamçelik ve Hüseyin Peşkir gibi başarılı sporcular, büyük bir azimle çalışarak uluslararası arenada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Edirne'de düzenlenen Avrupa Kuraş
Avrupa Şampiyonu gençler kategorisi 100 kiloda altın madalya kazanan Hüseyin Peşkir, “Yunan rakibimi yenerek Avrupa şampiyonu oldum. Artık hedefim dünya şampiyonluğu” derken, Ümitler kategorisinde altın madalya sahibi Ayşenur Keskin ise, “Kuraş henüz olimpiyatlarda yer almıyor, bu yüzden hedefim dünya şampiyonluğu” şeklinde konuştu.

Karamanlı milli kuraşçılar, antrenörleri Ahmet Ömre Türe yönetiminde haftada altı gün yoğun bir antrenman programıyla Dünya Şampiyonası’na hazırlanıyorlar. Avrupa’da elde ettikleri başarıyı dünya arenasında da tekrarlayarak Türkiye’yi gururlandırmayı amaçlayan sporcular, ailelerinin ve antrenörlerinin desteğiyle bu hedeflerine ulaşmak için kararlılıkla çalışıyorlar.