Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekirdağ’da Mavi ve Yeşilin Buluştuğu Yer: 24 Bin Kişi Yamaç Paraşütüyle Gökyüzünde

Tekirdağ’ın Uçmakdere Mahallesi, doğal güzellikleri ve adrenalin tutkunlarının vazgeçilmez adresi haline geldi. Son 6 ay içinde 24 bin kişi, Uçmakdere’nin eşsiz manzarası eşliğinde yamaç paraşütü yaparak gökyüzünde özgürlüğün keyfini çıkardı.

Tekirdağ'ın Uçmakdere Mahallesi, doğal
Uçmakdere, Marmara Denizi ile Ganos Dağı’nın eteklerinde bulunan ormanlarla çevrili bir cennet. 250 ve 600 metrelik pistler, rüzgarın uygun olduğu her an paraşütçülere uçuş imkanı sunuyor.
Uçmakdere Yamaç Paraşütü Turu ve Fiyatları - Tekirdağ Paraşütle Atlama

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, bölgenin yıl boyunca uçuş yapmaya uygun olduğunu belirterek, “Bu yılın sonunda Uçmakdere’de gerçekleşen yamaç paraşütü uçuşlarının 40 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz. Burası, doğa sporlarına ilgi duyanlar için gerçek bir cennet.” dedi.

 

Uçmakdere'de dört mevsim paraşüt

 

Uçmakdere’yi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin bölgeye olan ilgisinin her geçen gün arttığını söyleyen Hacıoğlu, özellikle Balkan ülkelerinden ve Avrupa’dan gelen ziyaretçilerin Uçmakdere’nin doğal güzelliklerinden etkilendiklerini ifade etti.

 

Uçmakdere Yamaç Paraşütü Uçuşu 2150Ft - Uçmakdere Yamaç Paraşütü

 

Paraşüt eğitmeni Kadir Aksoy ise Uçmakdere’nin, adrenalin tutkunları için vazgeçilmez bir nokta olduğunu belirterek, “Burada hem deneyimli paraşütçüler hem de yeni başlayanlar için ideal koşullar mevcut. Doğanın kucağında huzurlu ve heyecan dolu bir uçuş deneyimi yaşayabilirsiniz.” şeklinde konuştu.