Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF açıkladı: 2024-2025 Süper Lig hakemleri kimler olacak?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Trendyol Süper Lig’in 2024-2025 sezonunda görev yapacak hakemleri duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

MHK’nın açıkladığı listeye göre, bu sezon Süper Lig’de maç yönetecek 25 orta hakem belirlendi. Listeye Adana’dan Zorbay Küçük, Ankara’dan Alper Akarsu, Burak Pakkan ve Kadir Sağlam, Antalya’dan Ömer Faruk Turtay, Aydın’dan Bahattin Şimşek, Balıkesir’den Oğuzhan Çakır, Bursa’dan Cihan Aydın, Çanakkale’den Ali Şansalan, Denizli’den Ümit Öztürk, Eskişehir’den Turgut Dorman, İstanbul’dan Volkan Bayarslan, İzmir’den Halil Umut Meler, Rize’den Muhammet Ali Metoğlu, Sakarya’dan Atilla Karaoğlan yer aldı. Ayrıca, Arda Kardeşler, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Çağdaş Altay, Mehmet Türkmen, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Direnç Tosunluoğlu, Emre Kargın da listede yer aldı.

Video Yardım Hakemi (VAR) olarak görev yapacak 13 isim ise şöyle sıralandı: Ankara’dan Mustafa İlker Coşkun ve Serkan Tokat, Antalya’dan Mustafa Öğretmenoğlu, Edirne’den Özgür Yankaya, İstanbul’dan Emre Malok, Neslihan Muratdağı ve Onur Öztoprak, İzmir’den Hakan Ceylan ve Kutluhan Bilgiç, Kocaeli’den Alper Çetin, Manisa’dan Koray Gençerler, Sakarya’dan Erkan Engin, Trabzon’dan Bülent Birincioğlu.

Geçen sezon devre arasında Süper Lig’de görev yapan Abdülkadir Bitigen, bu sezonun hakem listesinde yer almadı. Yeni sezon için belirlenen hakemler arasında geçen yılın ikinci yarısında görev yapan 25 hakem de bulunuyor. Ayrıca, TFF’nin duyurduğu liste A klasman yardımcı hakemler ve B ile C klasman hakemlerini de kapsıyor.