Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF Başkan Adaylarını Açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 18 Temmuz’da gerçekleştirilecek olağan mali ve seçimli genel kurul öncesi başkan adaylarını duyurdu. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, Servet Yardımcı ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan adaylığı başvuruları kabul edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF),

 

Federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamada, Mehmet Büyükekşi, Servet Yardımcı ve İbrahim Hacıosmanoğlu’nun adaylık başvurularının onaylandığı belirtildi. Bu üç adayın seçimlere katılabilmeleri için, kongre günü genel kurul divanına delege sayısının beşte biri olan 65 delege imzasını sunmaları gerekecek.

TFF, transfer için tarihleri açıkladı! - Spor

Genel Kurul ve Seçim Süreci

TFF’nin olağan mali ve seçimli genel kurulu, 18 Temmuz’da gerçekleştirilecek. Genel kurulda başkanlık seçimi yapılacak ve yeni başkan belirlenecek. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, federasyonun başkanlık görevine devam edebilmek için tekrar aday olurken, Servet Yardımcı ve İbrahim Hacıosmanoğlu da başkanlık için yarışacak.

Seçime katılacak adayların, genel kurulda yeterli sayıda delege imzası toplaması gerekiyor. Adaylar, seçime girebilmeleri için 65 delege imzasını genel kurul divanına sunmak zorunda olacaklar.