Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF, yeni kurul başkanlarını ve üyelerini açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun liderliğindeki yeni dönemde, federasyonun kurullarında önemli değişiklikler yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun liderliğindeki yeni dönemde, federasyonun kurullarında önemli değişiklikler yapıldı. TFF’den yapılan açıklamaya göre, yeni kurul başkanları ve üyeleri şu şekilde belirlendi:

– Dış İlişkiler Kurulu:

Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar başkanlığındaki kurulun üyeleri şunlardır:
Ahmet Köse, Cevat Kaya, Salih Ayhan, Metin Alper, Yunus Kabal, Yusuf Büyük, Hakan Bilal Kutlualp, Metin Koç, Serkan Aykaç, Nihat Öztürk, Mustafa Oğuzhan Altınok, Latif Ersoy, Çağrı Kanver, Barış Orbay, Erkan Ömeroğlu, Metin Karabiber, Yılmaz Hasoğlu, Deniz Ertem, Cavit Sevim, Fatih Mehmet Ceyhan, Cemal Burak Yılmaz, Mehmet Abdikoğlu, Serkan Duran, Mustafa Saral, Ali Karaca, Bülent Köksal, Atilla Bayoğlu, Emir Kuriş.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK):

Tacar Çağlar başkanlığındaki kurulda, asil üyeler olarak Tamer Soysal, Ali Kayaalp, Oktay Selçuk, Mehmet Cihan Önal, Serkan Sokuluoğlu, Menderes Dereli görev alırken, yedek üyeler Alev Soysal, Hasan Oymak, Seçkin Akbaşak, Arif Güner, Oğuzhan Kaya ve Melih Esen olarak belirlendi.

– Etik Kurulu:

Rıdvan Gündoğdu’nun başkanlık edeceği kurulun asil üyeleri Mete Menekşe, Önder Ege, İbrahim Topuz ve Mücahit Kanpolat; yedek üyeleri ise Recep Aydın, Ömer Keskin, Murat Velioğlu ve Esin Gürel olarak atandı.

– Kulüp Lisans Kurulu:

Mustafa Çattık başkanlığında, Ömer Duman başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Kurulun asil üyeleri Abdullah Adır, Zekeriya Topçu, Hüdai Bal, Sertaç Yazar ve Rıza Bilgiç; yedek üyeleri ise Furkan Demircioğlu, Coşkun Alparslan, Hakan Boztaş, Hüseyin Dinçer, Hasan Ersin, Levent Güzen ve Şahin Abdülcahit olarak belirlendi.