Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Thomas Reis: “Fenerbahçe Maçında Savaşmamız Gerekiyor”

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 20 Ekim Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas

Reis, takımının bu karşılaşmada öz güvenle oynaması gerektiğini vurgulayarak, “Fenerbahçe maçında savaşmamız gerekiyor” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor, Fenerbahçe ile Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Reis, bu zorlu maçtan puan veya puanlar alabilmek için en iyi performanslarını sergilemeleri gerektiğini ifade etti.

“Kendi Seviyemizin En Üstünü Gösterirsek Başarılı Oluruz”

Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olduğunu belirten Reis, “Bu maç zor geçecektir. Eğer kendi seviyemizin en üstünü gösterebilirsek, maç bizim adımıza güzel geçecektir” diye konuştu. Adana Demirspor karşısında gösterdikleri mücadeleyi hatırlatan Reis, “O maçta da savaşarak ve geriden gelerek kazandık. Fenerbahçe maçında da aynı şekilde mücadele etmeliyiz” dedi.

Oyunculara Taktiksel Mesajlar

Reis, oyuncularına Fenerbahçe karşısında dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattı. “Taktik detaylarını burada konuşmak doğru değil, ama merkezde top kaybı yapmamamız çok önemli. Fenerbahçe’nin hızlı kanat oyuncuları var ve bu bizim için problem yaratabilir” şeklinde uyarılarda bulundu. Oyuncularının kendilerine güven duymaları gerektiğini vurgulayan Reis, “Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynamak, bizim için bir zevk olmalı” dedi.

Fenerbahçe, sezonun ilk 7 maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 16 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Samsunspor ise 8 maçta 6 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 18 puan toplayarak 2. sırada bulunuyor. Maç, 20 Ekim Pazar günü saat 19.00’da 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşecek.