Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

THY Avrupa Ligi’nde Heyecan Başlıyor

Avrupa’nın en prestijli basketbol organizasyonu THY Avrupa Ligi’nde 2024-2025 sezonu heyecanı başlıyor. Türkiye’den Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’nun da yer aldığı ligde, takımların ilk hafta maçları belli oldu.

Avrupa'nın en prestijli basketbol

Fenerbahçe Beko, sezonun açılış maçında Yunanistan’ın güçlü temsilcisi Olympiakos’u 4 Ekim Cuma günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konuk edecek. Anadolu Efes ise aynı gün, İtalya’nın Virtus Segafredo Bologna takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

Türk basketbolseverlerin merakla beklediği derbi maçlar da programda yerini aldı. İki Türk ekibi, 2. haftada Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecekler. Ayrıca sezonun ilerleyen haftalarında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda bir başka derbi mücadelesi daha izlenecek.

THY Avrupa Ligi’nde sezonun açılış haftası, 3 Ekim Perşembe günü Alba Berlin ile Panathinaikos Aktor, AS Monaco ile Emporio Armani Milan, Zalgiris Kaunas ile Barcelona, Maccabi Playtika ile LDLC Asvel, Baskonia ile Partizan ve Bayern Münih ile Real Madrid maçlarıyla start alacak.