Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor-Ruzomberok maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya’nın Ruzomberok takımıyla karşılaşacak. Avrupa kupalarındaki 150. maçına çıkacak olan Trabzonspor galibiyeti hedeflerken bordo-mavili taraftarlar da Trabzonspor-Ruzomberok maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorularına yanıt arıyor. İşte Trabzonspor-Ruzomberok maçıyla ilgili detaylar..

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya’nın Ruzomberok takımıyla karşılaşacak. MFK Futbol Stadyumu’nda başlayacak mücadelede Alman hakem Bastian Dankert düdük çalacak.  Trabzonspor, bu zorlu maçta galibiyet hedefliyor ve Avrupa’daki yolculuğuna iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Maça az bir süre kala bordo-mavili taraftarlar tarafından Trabzonspor-Ruzomberok maçı saat kaçta, hangi kanalda? soruları merak konusu oldu. Trabzonspor-Ruzomberok maçıyla ilgili detaylar..

Slovakya takımlarıyla 2. kez karşılaşacak

Trabzonspor, Slovakya temsilcileri ile daha önce bir kez 1996-1997 sezonunda UEFA Kupası 1. eleme turunda Slovan Bratislava ile karşılaştı. Deplasmanda rakibine 2-1 yenilen bordo-mavililer, sahasında 4-1 kazanarak üst tura kalmıştı.

Trabzonspor-Ruzomberok maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya’nın Ruzomberok takımıyla karşılaşacak. MFK Futbol Stadyumu’nda TSİ 19.30’da başlayacak ve A Spor’dan canlı yayınlanacak olan mücadelede Alman hakem Bastian Dankert düdük çalacak. Dankert’in yardımcı hakemliklerini Lasse Koslowski ve Rene Rohde üstlenirken, dördüncü hakem olarak Timo Gerach görev yapacak.

Trabzonspor’un Ruzomberok karşısında sahaya çıkacak kadrosunda şu futbolcular yer alacak: Uğurcan Çakır, Muhammed Taha Tepe, Onuralp Çevikkan, Pedro Malheiro, Arif Boşluk, Eren Elmalı, Ali Şahin Yılmaz, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, John David Lundstram, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Batista Mendy, Enis Bardhi, Kerem Şen, Umut Güneş, Edin Vişça, Mislav Orsic, Cihan Çanak, Trezeguet, Anthony Nwakaeme, Denis Draguş, Enis Destan ve Umut Bozok.