Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzonspor ve Sivasspor’dan golsüz başlangıç

Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında oynanan maçta Net Global Sivasspor ile Trabzonspor, golsüz eşitlikle sahadan ayrıldı.

Trendyol Süper Lig’in 1.

Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında oynanan maçta Net Global Sivasspor ile Trabzonspor, golsüz eşitlikle sahadan ayrıldı. Maçın ilk yarısında ve sonrasında iki takım da birçok pozisyon bulmasına rağmen bunları değerlendiremeyince karşılaşma 0-0 sona erdi.

Maçın 50. dakikasında Net Global Sivasspor’dan Pritchard, sol kanattan getirdiği topu ceza sahası içindeki Turgunboev’e aktardı. Turgunboev’in sert şutunda top kale direğinin üstünden auta çıktı.

54. dakikada Trabzonspor’dan Visca, sağ kanattan ortasını yaptı. Ceza sahasında Bardhi’nin ayak içiyle yaptığı vuruşta top auta gitti.

61. dakikada Murat Paluli’nin sağ kanattan ortaladığı topa Uğur Çiftçi sert bir vuruş yaptı, ancak top üst kale direğine çarparak auta çıktı.

66. dakikada Uğur Çiftçi’nin sol kanattan yaptığı ortada Turgunboev’in sert şutu, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır tarafından kornere çeldi.

Maçın 81. dakikasında Menig’in sağ kanattan taşıdığı topa Pritchard, ceza yayı bölgesinden etkili bir şut çekti. Uğurcan Çakır, bu vuruşu da kornere çeldi.

Sonuç olarak, heyecan dolu anların yaşandığı mücadelede gol sesi çıkmayınca, Net Global Sivasspor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı.