Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tufan’dan Trabzonspor Taraftarlarına Mesaj: “Elimden Gelenin Fazlasını Yapacağım”

 Trabzonspor’un yeni transferi Ozan Tufan, Macaristan kampında yaptığı açıklamalarda, bordo-mavili formayla büyük beklentilere yanıt vereceğini ve milli takım formasını yeniden giymek istediğini söyledi.

 Trabzonspor'un yeni transferi Ozan

 

Trabzonspor’un Hull City’den transfer ettiği Ozan Tufan, takımın Macaristan’ın Szeged kentinde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Tufan, Trabzonspor gibi büyük bir camiada yer almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, potansiyeline ve yeteneklerine güvendiğini belirtti.

Ozan Tufan: Trabzonspor'da olmaktan mutluyum - Son Dakika

“Büyük takımda, büyük camiadayım. Çok mutluyum. Trabzon şehrine, yöneticilerine ve başkanımıza bana bu kulüpte oynama şansı verdikleri için çok teşekkür ederim. Potansiyelime ve yeteneklerime güveniyorum. Böyle bir camiada olduğum için mutluyum. Beklentilerin büyük olduğunu biliyorum. Elimden gelenin fazlasını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın,” dedi.

Trabzonspor'un yeni transferi Ozan Tufan gazetecilerin sorularını yanıtlayacak - Kuzey Ekspres

Ozan Tufan, milli takımda tekrar forma giymek istediğini belirterek, “Milli takım hayalim var. O duyguları yeniden tatmak istiyorum. Trabzonspor’un da bana bu konuda yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Elimden gelenin fazlasını yaparak seçilmek istiyorum,” şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un yeni transferi Ozan Tufan gazetecilerin sorularını yanıtladı! - Kuzey Ekspres

 

Orta sahada kendini daha rahat hissettiğini ve Hull City’de iki sezonda 20 gol atmasının tesadüf olmadığını belirten Ozan Tufan, “Kendimi orta saha mevkisinde daha rahat hissediyorum. İki 10 numara ile oynuyorduk Hull City’de. Orta sahada kendimi daha iyi hissediyorum. Yeteneklerimi daha iyi ortaya koyduğumu düşünüyorum. İki senede 20 gol attım. Skorlardan ziyade iyi bir futbol oynadığımı söyleyebilirim. İki senede 20 gol atmanın da tesadüf olmadığını düşünüyorum,” dedi.

Trabzonspor'un yeni transferi Ozan Tufan: "Taraftarımızdan böyle bir karşılama beklemiyordum"

Taraftarların sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ozan Tufan, “Taraftarlarla ilgili konuşacak olursak böyle bir karşılama beklemiyordum. Daha öncesinde oynadığım büyük bir camia vardı. O yüzden beni geldiğimde bağırlarına bastıkları için onlara da sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Beni Trabzon şehrinde havalimanında öyle güzel karşıladıkları için teşekkür ediyorum,” dedi.

Yeni sezonda Trabzonspor’da başarılı olma hedefiyle elinden gelenin fazlasını yapacağını belirten Ozan Tufan, bordo-mavili forma altında önemli başarılara imza atmayı amaçladıklarını söyledi.