Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜMOSAN Konyaspor, Aleksic ve Boranijasevic ile anlaştı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor, önemli transferlere imza attı. Kulüp, orta saha oyuncusu Danijel Aleksic ve sağ bek Nikola Boranijasevic’i renklerine bağladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor, önemli transferlere imza attı. Kulüp, orta saha oyuncusu Danijel Aleksic ve sağ bek Nikola Boranijasevic’i renklerine bağladı.

Aleksic ve Boranijasevic ile Anlaşma Sağlandı

Konyaspor’dan yapılan açıklamaya göre, Aleksic ile 2+1 yıllık, Boranijasevic ile ise 1+1 yıllık anlaşma sağlandı. Aleksic, yeni takımında olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Konya’da olduğum için çok mutluyum. Kendimi hazır hissediyorum. Konyaspor için elimden geleni sahaya yansıtacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca 5 sezon formasını giydiğim Başakşehir ailesine de teşekkür ederim,” dedi.

Boranijasevic, Konyaspor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayarak, “Konyaspor, gerçekten büyük bir camia ve ateşli taraftarı var. Taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bir bütün olacağız ve güzel bir sezon geçireceğiz,” şeklinde konuştu.

Futbol Şube Sorumlusu’ndan Açıklamalar

İki oyuncunun imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Erkut Çağlar Çelik, Aleksic ve Boranijasevic’in takıma büyük katkı sağlayacağını belirtti. Çelik, “Aleksic’i geçtiğimiz sezonun devre arasında da almak için uğraşmıştık. İki futbolcumuz da geldikleri takımda şampiyonluk yaşamış isimler. Takımımızdan gidecek isimlere göre yeni transferlerimiz gerçekleşebilir. Futbol şube olarak yoğun bir mesai içerisindeyiz. İnşallah güzel bir sezonu geride bırakmak istiyoruz,” ifadelerini kullandı.

Konyaspor’un transfer çalışmalarının devam ettiği ve yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye yönelik adımların sürdüğü bildirildi.