Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Okçuluğu Paris 2024 Olimpiyatları’nda: Hedef Galibiyet

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Türk milli okçularının Paris 2024 Olimpiyatları’nda iddialı olduğunu belirterek, önemli açıklamalarda bulundu. Topaloğlu, Düzce’de düzenlenen 2024 ASES 13 Yaş Altı Okçuluk Açık Hava Türkiye Şampiyonası dolayısıyla yapılan ziyarette, milli takımın hedeflerine ve hazırlıklarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı

 

Paris 2024 Olimpiyatları’na Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer, Muhammed Abdullah Yıldırmış ve Elif Berra Gökkır gibi 3 erkek ve 1 kadın milli okçunun katılacağını aktaran Topaloğlu, Türkiye’nin son yıllardaki en yüksek katılım kadrosuyla bu prestijli organizasyonda yer alacağını söyledi. Türk okçularının dünya çapındaki başarılarına vurgu yapan Topaloğlu, “Olimpiyatlar sporun en üst seviyesidir ve en başarılı sporcular burada yarışacak. Biz de Türk okçuları olarak bu yüksek seviyede performans sergilemeye hazırız.” dedi.

Özellikle Mete Gazoz ve erkek takımından 2-3 madalya beklediklerini belirten Topaloğlu, “Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Sporcularımız, milletimizin beklentilerini karşılayacak performanslar sergileyecek.” ifadelerini kullandı. Son dönemde Türk milli takımlarının genç jenerasyonuyla birlikte birçok branşta dikkat çektiğini dile getiren Topaloğlu, Türk okçularının da Paris 2024 Olimpiyatları’ndan bugüne kadar elde ettikleri başarıları aşacaklarına olan inancını vurguladı.