Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sporcular Coşkuyla Uğurlandı

İzmir, Türkiye’nin cimnastik alanındaki parlayan yıldızlarını Paris 2024 Olimpiyatları’na uğurlamak için bir araya geldi.

İzmir, Türkiye'nin cimnastik alanındaki
Şavkar Cimnastik Spor Kulübü sporcuları Adem Asil, Ahmet Önder ve İbrahim Çolak, İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi’nde düzenlenen özel törenle desteklendi.

Medical Point Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba’nın açılış konuşmasıyla başlayan törende, Türkiye’nin sporcularını sağlık yönünden desteklemenin önemi vurgulandı. Kubba, “Şavkar ailesi, ümit ediyorum ki olimpiyatlarda ülkemize çok değerli madalyalar kazandıracaktır. Bugün burada gördüğümüz genç kardeşlerimizin, gelecekte başarılı sporcular olarak yetişmelerine katkı sağlayacaklarını düşünüyorum.” dedi.

Şavkar Cimnastik Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin ise Türkiye’nin olimpiyatlarda madalya kazanma hedefine dikkat çekerek, “Spor Bakanlığının ve federasyonun destekleriyle geldiğimiz bu noktada, Paris’te madalyaya en yakın sporcularımızla final yapmayı hedefliyoruz. Gelecek olimpiyatları da göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise törende yaptığı konuşmada, İzmir’in spor altyapısının güçlü olduğunu vurgulayarak, “İnanıyorum ki İzmir, gelecekte daha fazla sporcu yetiştirerek Türk sporuna katkı sağlayacaktır.” dedi.

Sporcuların görüşlerine yer verilen törende, milli cimnastikçi İbrahim Çolak, “Paris’te yeni olimpiyat madalyası kazanmaya çok yakın olduğumuza inanıyorum. Başarılarımız, diğer sporcular için ilham kaynağı olacak.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Önder ise, “Yolumuza sağlam adımlarla devam ettik. Paris’e hazırlıklı gidiyoruz ve Türk cimnastiği adına yeni başarılar elde edeceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Adem Asil ise, “Olimpiyatlara katılmak büyük bir onur. Bakanlığımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.