Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huawei yeni Pura 70 serisini tanıttı | Huawei Pura 70, Pura 70 Pro ve Pura 70 Ultra fiyatı ne kadar?

Huawei, zoom fotoğrafçılığında ön plana çıkan “ultra ışık alan makro telefoto kamera” özelliği taşıyan yeni Pura 70 serisini tanıttı. Huawei yeni modelini merak eden kullanıcılar Huawei Pura 70, 70 Pro ve Pura 70 Ultra fiyatı ne kadar? Huawei Pura 70, Pura 70 Pro ve Pura 70 Ultra özellikleri neler? soruları merak konusu oldu. İşte Huawei yeni modeli Pura 70’in özellikleri ve fiyatı..

Huawei, zoom fotoğrafçılığında ön

Huawei, yeni Pura 70 serisini tanıtarak ultra ışık alan makro telefoto kamera özelliği ile dikkat çekiyor.

Huawei Pura 70, Pura 70 Pro ve Pura 70 Ultra özellikleri neler?

Huawei’nin yeni modelleri Pura 70 Pro ve Pura 70 Ultra, kendi geliştirdiği ultra ışık alan makro telefoto kamerası ile donatılmış. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, akıllı telefonlarıyla üst düzey zoom fotoğrafçılığı deneyimi yaşayabiliyorlar.

Pura 70 Ultra’daki ultra ışık alan makro telefoto kamera, 200x zoom aralığı sunarak (0,5x~100x Zoom), şehir manzaralarını ve detayları büyük netlikle yakınlaştırma imkanı veriyor. Özellikle seyahatlerde kullanıcılar, otoyolların modern mimarisini veya sokakların detaylarını keskin bir şekilde gözlemleyebiliyorlar.

Huawei’nin yeni modelleri, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar için 25 megapiksel çözünürlük sunan “Görüntüleri Geliştirme” modu ile destekleniyor. Bu mod, farklı odak uzunluklarındaki görüntü bilgilerini birleştirerek yüksek kaliteli fotoğraflar oluşturuyor.

DXOMARK tarafından 164 puanla değerlendirilen ultra ışık alan makro telefoto kamera, mikroskobik detayları bile keskin bir netlikle yakalama özelliği sunuyor. Kullanıcılar, 5 santimetreye kadar yakın mesafelerdeki nesneleri fotoğraflayabilirken, “35x Zoom Süper Makro” özelliği ile taç yaprağından sarkan karıncaların detaylarına veya metal sütunların dokusuna kadar mikroskobik ayrıntıları görebiliyorlar.

Huawei Pura 70 serisi, ayrıca “Ultra Hızlı Anlık Görüntü” özelliği ile yüksek hızlı nesneleri fotoğraflama yeteneği sunuyor. Bu özellik, bölgesel hareket geri yüklemesi ile hareketli nesnelerin detaylarını ortaya çıkarıyor.

Huawei Pura 70, Pura 70 Pro ve Pura 70 Ultra fiyatı ne kadar?

Pura 70 modeli 38.999 TL, Pura 70 Pro modeli 47.999 TL ve Pura 70 Ultra modeli ise 67.999 TL fiyatlarla satışa sunulacak.