Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

IC Holding ve SAP İş Birliğiyle Geleceğin Teknoloji Uzmanları Yetiştiriliyor

IC Holding ve SAP Türkiye ortaklığında düzenlenen 13’üncü SAP Genç Profesyoneller Programı, genç teknoloji uzmanlarını yetiştirmek üzere 18 Ekim’de sona erecek.

IC Holding ve SAP

IC Holding’den yapılan açıklamaya göre, kurumsal uygulamalar ve iş odaklı yapay zeka çözümleri sunan SAP, inşaat, enerji, turizm ve altyapı sektörlerinde faaliyet gösteren IC Holding ile birlikte 13’üncü SAP Genç Profesyoneller Programı’nı hayata geçirdi.

2018 yılından bu yana Türkiye’de düzenlenen ve bugüne kadar 300’e yakın mezun veren “SAP Genç Profesyonel Programı”, Türkiye’nin önde gelen kurumlarına SAP danışmanlık hizmeti sunacak uzmanları yetiştirmeyi amaçlıyor. IC Holding ile ortaklaşa yürütülen bu programda, 30 katılımcı yer alıyor ve program sonunda mezunlar SAP sertifikası alabilecekler.

Gençlerin Teknik ve Kişisel Gelişimlerine Katkı Sağlanacak

Bu program, yeni mezun gençlerin teknik becerilerini geliştirmenin yanı sıra iletişim ve tasarım odaklı düşünme gibi kişisel gelişim alanlarında da destek olmayı hedefliyor. Ücretsiz olarak sunulan ve 18 Ekim’de tamamlanacak olan 2 aylık eğitim süreci sonunda mezunlar, SAP’nin kurumsal kaynak planlama çözümü “S/4HANA”, bulut ve yapay zeka çözümleri konularında yetkinlik kazanarak 3 farklı sertifika alacaklar. Mezun olan gençler, SAP Danışmanı unvanıyla SAP iş ortakları ve müşterilerinde istihdam edilecek.

Bu program, dijital ekonomide artan yetenek ihtiyacını karşılamaya destek oluyor. Dünya genelinde 2012’den beri yürütülen ve toplam 42 ülkede 4 bin 500’e yakın mezun veren SAP Genç Profesyonel Programı, küresel ölçekte önemli bir eğitim platformu olarak dikkat çekiyor.

“Gençlerin Gelişimine Katkı Sunmaktan Mutluluk Duyuyoruz”

IC Holding Bilgi Teknolojileri Lideri (CTO) Tolga Yeşildal, yarım asrı aşan tecrübeleriyle inşaat, enerji, turizm, altyapı ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren IC Holding olarak SAP Genç Profesyoneller Programı’nı desteklemenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Yeşildal, “Bu iş birliğiyle dijital teknolojiler alanında gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine, iş dünyasına en iyi şekilde hazırlanmalarına ve geleceğin liderleri olarak yetişmelerine katkı sunma hedefindeyiz. Programdan mezun olan gençlerin kariyer gelişim süreçlerinde de yanlarında olmayı ve onları iş hayatında da desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi. Ayrıca, gençlerin enerjisi, yaratıcılığı ve teknolojiye olan hakimiyetlerinin geleceği şekillendireceğine inandıklarını vurguladı.

SAP Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Erdem Şekeroğlu ise, yeni teknolojiler alanında iş gücü eksikliğine dikkat çekerek, “Dünyanın önde gelen markaları, operasyonlarını yönetmek için SAP yazılımlarını kullanıyor. Ben de üniversite yıllarımda, Genç Profesyoneller Programı’nın benzeri bir eğitimden mezun oldum ve aldığımız sertifikalar sayesinde hedeflerimize uygun işler bulduk. Bu programdan mezun olan gençlerin iş hayatına atıldıklarında, ellerinde adeta bir altın bilezik olacak” ifadelerini kullandı.