Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung, Galaxy Buds3 modelinin satış tarihi belli oldu | Samsung Galaxy Buds3 özellikleri neler?

Samsung Electronics, Galaxy Buds3 Pro’nun 31 Ağustos’tan itibaren ön siparişe açılacağını ve tanıtım teslimatlarının başlayacağını duyurdu. Şirket, Galaxy Buds3 serisinin küresel satış tarihlerini açıklarken, yeni kulaklık serisinin gümüş ve beyaz renk seçenekleriyle sunulacağını belirtti.

Samsung Electronics, Galaxy Buds3

Samsung Electronics, Galaxy Buds3 Pro’nun 31 Ağustos’tan itibaren ön siparişe açılacağını ve tanıtım teslimatlarının başlayacağını duyurdu. Şirket, Galaxy Buds3 serisinin küresel satış tarihlerini açıklarken, yeni kulaklık serisinin gümüş ve beyaz renk seçenekleriyle sunulacağını belirtti.

Yeni Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch7 ve Galaxy Buds3 serisinin genel satışları ise 24 Temmuz’da başlamıştı. Galaxy Z Fold6, gümüş, pembe, lacivert ve Samsung çevrim içi mağazasına özel siyah ve beyaz renklerinde; Galaxy Z Flip6 ise sarı, mavi, mint yeşili ve Samsung çevrim içi mağazasına özel siyah ve beyaz renklerinde satışa sunuldu.

47 mm boyutundaki Galaxy Watch Ultra, gri titanyum, beyaz titanyum ve titanyum renklerinde, Galaxy Watch7 ise 40 mm yeşil ve krem, 44 mm yeşil ve gümüş renk seçeneklerinde sunuluyor.

Samsung Galaxy Buds3 özellikleri neler?

Galaxy Buds3 serisi, kanal uçlu Galaxy Buds3 Pro ve açık uçlu Buds3 modelleriyle farklı tercihlere hitap ediyor. Yeni tasarımıyla dikkat çeken kulaklıklar, “Ultra Yüksek Kaliteli Ses” ve “Süper Geniş Bant Çağrı” özellikleriyle öne çıkıyor.

Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6, iletişim, üretkenlik ve yaratıcılığı artıran özellikleriyle Galaxy AI’ı bir üst seviyeye taşıyor. Çift ekran tasarımı, kullanıcıların farklı dillerdeki konuşmaları anlamalarını ve özelleştirilmiş yanıtlar önermelerini sağlıyor. “Metin Oluşturucu” ve “Not Asistanı” gibi özelliklerle e-posta ve sosyal medya gönderileri oluşturulabilirken, ses dosyaları deşifre edilebiliyor ve PDF metinleri çevrilebiliyor.

“Foto Asistanı” ile yapay zeka destekli düzenleme araçları kullanılarak profesyonel düzeyde içerikler oluşturulabiliyor. FlexCam’in “Otomatik Yakınlaştırma” özelliği ise eller serbest özçekim yapma imkanı sunuyor.

Galaxy Z Fold6, inceliği ve hafifliğiyle dikkat çekerken, tek elle kullanım kolaylığı sağlayan kapak ekran oranına sahip. Galaxy Z Flip6 ise amiral gemisi seviyesinde bir kamera deneyimi ve daha uzun pil ömrüyle performansı artırıyor.

Galaxy AI platformu, Galaxy Watch serisine eklenen yeni özelliklerle dijital zindelik takibi yapıyor. Galaxy Watch Ultra ve Galaxy Watch7, çift frekanslı GPS sistemi sayesinde konumu her zamankinden daha hassas izleyebiliyor.

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, Paris’te yapılan tanıtımda tüketicilerde büyük bir heyecan uyandığını ifade etti. Roh, “Galaxy AI’ın gücünü katlanabilir cihazlarımıza entegre ederek ve ekosistem portföyümüze genişleterek, yapay zekanın potansiyelini dünya çapında milyonlarca kullanıcının parmaklarının ucuna getirme taahhüdümüzü sürdürüyoruz,” dedi.