Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telegram’a yeni özellik: “Mini” uygulama dükkanı ve tarayıcı

Anlık mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması Telegram’a “mini” uygulama dükkanı ve uygulama içi tarayıcı ekleneceği, kamuya açık hesapların da uygulamaya kayıt tarihlerinin gösterileceği bildirildi.

Anlık mesajlaşma ve sosyal

Telegram’ın kurucusu ve CEO’su Pavel Durov, yaptığı yazılı açıklamada, 2024’te yüz milyonlarca insanın blokzincirle tanıştığını belirterek, Telegram’ın bu “toplumsal dönüşümün” merkezinde yer aldığını ifade etti.

Durov, bu ay içinde mini bir uygulama dükkanını ve Web3 sayfalarını destekleyen bir uygulama içi tarayıcıyı tanıtacaklarını duyurdu. Bu yenilikler, kullanıcıların Telegram üzerinden daha fazla dijital deneyim yaşamalarını hedefliyor.

Ayrıca, Telegram kripto dünyasına yeni giren kullanıcıları dolandırıcılardan korumak amacıyla güvenlik önlemlerini artıracak. Durov, bu doğrultuda kamuya açık hesaplar için Instagram’a benzer şekilde kayıt tarihi ve ülke bilgilerini göstermeye başlayacaklarını belirtti.

Dünyanın popüler anlık mesajlaşma ve sosyal medya uygulamalarından biri olan Telegram, 2023 sonu itibarıyla aylık aktif kullanıcı sayısını 800 milyona çıkarmıştı. Bu yeniliklerle birlikte kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyor.