Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye-Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) Avusturya’yı 2-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı, çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak. Peki Türkiye-Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye-Hollanda maçının hakemi kim? Türkiye-Hollanda maçı hangi kanalda? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki yolculuğuna büyük bir başarıyla devam ediyor. A Milliler Avusturya’yı 2-1’lik skorla mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başardı. Bu galibiyetle birlikte Milliler, çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak.

Türkiye-Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta?

A Milli Futbol Takımı Hollanda ile 6 Temmuz’da karşı karşıya gelecek. Hollanda Türkiye çeyrek final maçı TSİ 22.00’da başlayacak.

Türkiye-Hollanda maçı hangi kanalda?

Türkiye Hollanda çeyrek final maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye-Hollanda maçının hakemi kim?

A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile TSİ 22.00’da oynayacağı müsabakayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Clement Turpin yönetecek. Turpin’in yardımcılıklarını Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Felix Zwayer olurken, mücadelenin VAR koltuğunda ise Jerome Brisard oturacak.

 

Hollanda-Türkiye maçı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda yayınlanacak

A Millilerin Hollanda karşılaşmasının Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın görüşmesi sonrası Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda dev ekranda yayınlanması kararlaştırıldı.

Beşiktaş Kulübü ve Beşiktaş Belediyesi iş birliğiyle binlerce vatandaşın izleyeceği karşılaşma öncesi stadyumun tüm kapıları saat 20.00’de açılacak. Tüm koltuklara Ay-Yıldızlı bayraklar yerleştirilecek.