Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Uludağ’da Koşmayı Hayal Et”

Uludağ Premium Ultra Trail Koşusu’nun 7’ncisi, 12-14 Temmuz tarihlerinde Bursa’da gerçekleştirilecek. Uludağ Premium’un isim sponsorluğunda “Uludağ’da Koşmayı Hayal Et” sloganıyla düzenlenecek olan organizasyon, yarışmacıları 5 ayrı parkurda ağırlayacak.

Uludağ Premium Ultra Trail

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bursa Valiliği, Uludağ Alan Başkanlığı, Bursa Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Türkiye Atletizm Federasyonu ve ANDA Arama Kurtarma’nın destekleriyle gerçekleştirilecek etkinlikte katılımcılar, 100 kilometre, 66 kilometre, 30 kilometre, 16 kilometre ve 6 kilometre parkurlarında koşacak.

Her seviyeden yerli ve yabancı sporcuları ağırlayacak etkinlikte koşucular, Cennet Tepe, Kirazlı Yayla, Süleymaniye, Hünkar Köşkü, Zeyniler, Cumalıkızık, Kürekli Şelalesi, Saitabat Şelalesi, Buzul Göletler, Uludağ Zirve, Softaboğan Şelalesi, Bakacak, Kurbağakaya ve Sarıalan gibi Bursa’nın önemli lokasyonlarından geçerek zorlu ve keyifli bir yarış tecrübesi yaşayacak.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Muradiye Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Uludağ Alan Başkanı Bülent Çınar Çavuş, Uludağ Alan Başkanlığı olarak bu yıl 7’ncisi düzenlenecek Uludağ Premium Ultra Trail Koşusu’na ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çavuş, organizasyonun birçok yerli ve yabancı sporcunun katılımıyla gerçekleşeceğini belirterek, Uludağ’ın spor turizmi açısından önemine vurgu yaptı.

Yarış Direktörü Engin Çetinay ise koşuya 35 ülkeden 137’si yabancı olmak üzere 3 bin 500 kişinin katılacağını ve katılımın her yıl arttığını belirtti. Çetinay, “Dört Mevsim Uludağ” mottosuyla Uludağ’ı her mevsim aktif bir spor merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.