Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ümraniyespor Yeni Teknik Direktörü ile Sözleşme İmzaladı

Trendyol1. Lig takımlarından Ümraniyespor, yeni teknik direktörleri Tuncay Şanlı ile sözleşme imzaladı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Ümraniyespor Kulübü Başkanı Ömür Aydın, CEO Nicolas Anelka ve yeni teknik direktör Tuncay Şanlı katıldı.

Trendyol1. Lig takımlarından Ümraniyespor,

İmza töreninde konuşan Tuncay Şanlı, “Sakaryaspor’u çalıştırdıktan sonra dinlenmek istiyordum ama başkanla konuştuktan sonra fikrim değişti. Burada Anelka’nın da olması beni heyecanlandırdı. Başkanın anlattıkları projeler ve Türk futbolu adına bazı şeylerin değişmesi adına buradayım. Sahada mücadele eden, keyif veren bir takım olacağını söyleyebilirim.” dedi.

Ömür Aydın ise yaptığı açıklamada, “Uzun bir süredir Anelka ile kulübün kapılarını dünyaya açabilmesi için yoğun bir çalışma verdik. Teknik direktör konusunda da fikir birliğine vardık ve Tuncay Şanlı da bizimle aynı ideallere sahip olduğunu söyledi.” şeklinde konuştu.

Tuncay Şanlı’nın tanıtımı için bir araya geldiklerini belirten Anelka ise, “Herkes zaten onu çok iyi tanıyor. Futbol ikonuydu ve benim arkadaşımdı. Birlikte oynadık ve bugün artık bizim teknik direktörümüz. Bol şans diliyorum. Kulübümüzde başarılar diliyorum. Hoş geldin Tuncay.” ifadelerini kullandı.