Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünlü Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Annesi Antalya’da Hayatını Kaybetti

Ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya’nın

Ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya’nın annesi, tatil için geldiği Antalya’da kaldığı otelin plajında denize girerken geçirdiği kalp krizi sonucu boğularak hayatını kaybetti. Olay, bu sabah saatlerinde Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi Kundu Oteller Bölgesi’nde bulunan bir 5 yıldızlı otelin sahilinde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü, deniz polisi ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Cankurtaran tarafından denizden çıkarılan 76 yaşındaki Halise Küçükkaya’nın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Halise Küçükkaya’nın, gazeteci İsmail Küçükkaya’nın annesi olduğu ve tatil için İsmail Küçükkaya ve abisi ile birlikte Antalya’ya geldiği belirtildi. Sabah saatlerinde denize girmek için odasından çıkan Halise Küçükkaya’nın yaklaşık 50 metre açıkta kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Halise Küçükkaya’nın cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı ve ölüm nedeni kesinleştirilmek üzere otopsi için bekletiliyor.

İsmail Küçükkaya’nın abisinin, kardeşini teselli ettiği ve Halise Küçükkaya’nın yarın öğlen namazını müteakip Kütahya’nın Simav ilçesinde defnedileceği bilgisi verildi.