Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaptıkları İle Herkesin Beğenisini Kazandılar

1 hafta önce nikah masasına oturan Gamze Özçelik ve Reshad Strik çifti, balayı yerine Tanzanya’ya gitti. İhtiyaç sahiplerine yardım götüren Özçelik ve Strik, Kurban Bayramı’nı bölgede geçirecek.

1 hafta önce nikah

Arka Sokaklar dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaştıktan sonra oyunculuğu bırakan Gamze Özçelik, kurduğu dernekle ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Avustralyalı oyuncu Reshad Strik ile evlenen Özçelik, balayına gitmek yerine Tanzanya’ya yardım götürmeyi tercih etti.

BİRLİKTE FİDAN DİKTİLER

Gösterişten uzak sade bir nikah töreniyle evlenen çift, dün Tanzanya’ya uçarak yardım dağıtmaya başladı. İki sevilen isim, Kurban Bayramı’nı da Tanzanya’da geçirecek. İkili Hz. Hatice Külliyesi’nde birlikte fidan dikmeyi de ihmal etmedi. O anları Instagram hesabından yayınlayan Özçelik, eşini etiketleyerek kırmızı kalp koydu.

DUYGULARINI DİLE GETİRMİŞTİ

Nikah sonrası Instagram hesabından yaşadığı mutluluğu paylaşan Strik, “İki yıldan fazla süren yalnızlığın ardından yeni bir başlangıç için Elhamdülillah. Gamze Özçelik seni seviyorum ve inşallah ailemizle çok iyi anlaşacağımız bir hayatımız olacak. İnşallah cennette de biz beraber olacağız. Şimdi birlikte umuda koşma zamanı” demişti. Özçelik de paylaşıma “İnşallah” yorumunu yapmıştı.