Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yarasa Adam’ın 143 Metrelik Cesur Atlayışı

Erzurum’un Uzundere ilçesinde adrenalin tutkunu “Yarasa adam” lakaplı ekstrem sporcusu Cengiz Koçak, Pirinkayalar Cam Seyir Terası’ndan gerçekleştirdiği cesur atlayışla dikkatleri üzerine çekti.


Erzurum'un Uzundere ilçesinde adrenalin
143 metre yükseklikten serbest düşüş yaparak Tortum Gölü’ne inen Koçak, atlayışını hızla gerçekleştirip hemen sonrasında paraşütünü açarak güvenle indi.

Uzundere Belediye Başkanı Muhammet Halis Özsoy’un daveti üzerine gerçekleştirilen atlayış öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Koçak, “Ne kadar çok atlayış yapmış olursan ol, buraya çıktığında bir korku var. O korkuya rağmen yapmamın sebebi aslında ne yapacağımı biliyor olmam” şeklinde konuştu.

Koçak, yıllar süren deneyimiyle bu tür atlayışları keyifle gerçekleştirdiğini belirterek, Pirinkayalar’ın muhteşem manzarası altında atlamaktan büyük keyif aldığını vurguladı. Tortum Gölü’nün eşsiz doğasını gözlemlemenin ve atlayışını başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşayan Koçak, atlayış sonrası Uzundere Doğa Spor Kulübü tarafından getirilen rafting botuyla göle inerek deneyimini taçlandırdı.